Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration , Tabu av Alicija Lappalainen


Om tillit

Tillit är svårt
den kan drabba hårt
om man ej är på sin vakt
det kan gå snabbt




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 11:02



Bookmark and Share


  Annika Persson

Harmoni och lugn ger trygghet
tilliten växer men kan få sig en törne
viljorna är många, några är onda
då räcker det inte med att tassa på tårna och se sig över skuldran.

Tänk, du går i skogen och råkar utför någon som är hungrig och väser.

Hunger gör ingen god.




2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP