Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lyckorus

När du ser på mig blir jag varm
tar din hand kramat den hårt
böjer mig fram, kysser din mun

Min älskling du är allt
din närhet vibrerar av åtrå
sluter dig tätt intill mig

Vi smälter ihop till ett
i kärlekens lyckorus
för att aldrig skiljas åt





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-15 11:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
låter så skönt du

2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP