Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Per Nuders famösa uttalande om alla äldre Inspiration Sista vagnen av Viksten


Köttberget

Köttbergets tid är inte förbi
Nuder vill att vi
till bosksapsvagnen förpassas skall
för färd till slakteriets stall
där skall vi malas ner
för att inte finnas mer




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 21:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
påminner om nått läskigt som hände i värden för 70-80år sedan
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP