Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i fällan

Fällan faller ner
när man inte ser
vad som är på gång
snart sjunger vi alla
vår svanesång




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 19:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
må det dröja länge än.
2018-09-17

  Fulbergarn
svårt att skriva text
på nåt så komplext
som sin egen svanesång
får skalda natten lång
och försöka inte bli perplex
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP