Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kontoret

Jag iaktar dem
Kontorsnissarna
Som jobbar på så flitigt,
Efter flera koppar kaffe.

Och jag förundras över
Hur de kan vara så
tillfreds med sin tillvaro
Åtminstone på utsidan.

Är det här allt de vill uppnå?
Lurar de i sig själva att de är nöjda?
Tänker de "Jag gör mitt bästa"?
Eller har de bara fastnat i tryggheten av ett stabilt heltidsjobb?

Kanske är det bara jag som är
rastlös
Som vet att jag kan så mycket mer
Än att bara flytta siffror
Mellan exceldokument.





Fri vers av Amanda Vide
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-16 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Vide
Amanda Vide