Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownen

Clownen av idag
är fylld av obehag
barnen ser på den med skräck

Men monster på mobilen
det går bra
skjuta döda varje da

I barnens värld
battenfield och annan skit
borde inte höra dit

Mobilen är för många ett ok
ett missbruks syndrom
som inte går att komma från





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-17 10:31



Bookmark and Share


  Lidde
Så sant.. Finns avvänjningsprogram för mobilanvändande idag..
2018-09-17

  Öknens Ros VIP
Ja, märkligt, undrar om inte en del av dem blir avtrubbade.
2018-09-17

  Fulbergarn
sant så sant
börjar man sitta och glo på mobilen i sällskap är det svårt att sluta
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP