Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter idé av Viksten


Hulliganen

Slå skiten ur var och en
som försöker slå igen
knäck näsan så det säger krasch
full och jävlig av hasch
Slån på käften din fan
fixa hela stan
Alla som försöker prata
skall jag hata
och slå ner
så dom inte tykar sig mer
Macho hulligan skall man va
det känns bra





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-17 22:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Macho huliganen är ett svin
full och bäng på kokain
han vrålar och svingar sina armar
borde kokas i sina egna tarmar

2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP