Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Erbjudan av Alicija Lappalainen


Reklam

Reklambladen strös över min kropp
dom ger mig inget hopp
om en bättre värld
trots att dom lovar lycka och flärd




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-18 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP