Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter idé av Viksten


Speldjävulen

Speldjävulen finns hos alla
en del finner den på Solvalla

En del vågar livet och tar klivet
över stupet med fallskärmen sin

En del kör om när man inte borde
tänk att jag torde

Den enarmade banditen lockar en del
men det slår alltid fel

Allt går att spela på
och oddsen slå

Att röka är också hasard
lungcancer blir då nästa blad

Att bli av med djävulen är inte lätt
men ta en avvänjningskurs rätt och slätt

Om det inte hjälper
kör tills det stjälper
När alla pengar är slut
och inga pengar lånas ut
blir det definitivt slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-18 10:09



Bookmark and Share


  Lindalou
Fyndigt beskrivet om speljävulslivet.
2018-09-18

  Fulbergarn
Ja på ett eller annat sätt så lyckan den djävulen nästla sig in
2018-09-18

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord i dessa spelgalna tider.
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP