Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens dikt


Om social kompetens

Vad är viktigast
hög social kompetens
eller hög intelligens?

Ingen vet med säkerhet
för sol och vårare är det klart
utan social kompetens
leder det ingen vart

För forskaren är det säkert bra
att hög intelligens ha
annars blir forskningen inte bra

Blir man med hög intelligens introvert
och tråkig i sitt sätt?

Blir man med social kompetens bra
som medkännande människa ?

För lyckad karriär är social kompetens
viktigast att ha
det tror i alla fall ja
men intelligens är också bra

Men vad betyder det för du och mig?
En blandning av båda är nog bäst
på det vinner vi nog mest







Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-19 08:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En blandning av både social kompetens och hög intelligens borde bli en succe'.
2018-09-19

  Lindalou
Man bör nog ha lite av varje som sagt. För lite av båda blir jobbigt.
2018-09-19

  Fulbergarn
Japp lite av varje ska de va
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP