Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Fotspår av Viksten


Det gäller att gå varligt fram

Det gäller att gå varligt fram
kvinna såväl som man
Ett ord kan lätt slå fel
man har lärt sig en del
av tiden som gått
somliga är ett minne blott




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-19 11:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på min mor som alltid sa

"Ett förfluget ord är nästa omöjligt att ta tillbaka"


2018-09-19

  Annika Persson
Andra minns man inte ens för att man inte ska behöva minnas tarvligheter.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP