Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök med diktformen silva.


DUBBELMORAL.

Hur moralen behandlas,

när reklamen och varningen beblandas,

kan ju alltid diskuteras här och då.

När man tittar utanpå

cigarett,sprit och bubbel

kan man säga att moralen blir dubbel.




Bunden vers (Annat versmått) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-20 17:38



Bookmark and Share


    GuWa
Jättebra! Högaktuell på olika nivåer. Borde läsas och begrundas av alla våra politiker!
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP