Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-------------


Vulkanutbrott

 

Min kropp lagrar magma,

i magman flyter hatet,

ur hatet sprutar lavan

...och efter utbrottet kommer lugnet.




Fri vers av Katarina35
Läst 529 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-13 13:14



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Katarina35!

Vad tur att det kommer ut ialla fall i lagom lavaströmmar. Annars kreverar hela varat kanske! Hälsar Fredrik
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Katarina35
Katarina35

Mina favoriter
Med klingan höjd...