Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens dikt (tankar för dagen)

Jag lever än
men vad gör jag sen

Ingen vet
med säkerhet

Ingen finns att förtälja
så det finns inget att välja

Dagen randas
när jag inte andas

Så är det med de
men än hänger jag me








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-21 09:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>funderingar om nästa dag...nästa steg i livet!
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Vad händer sen.. är en fundering som de flesta av oss känner igen

Innan jag måste ta det avgörande klivet
skall jag ta väl vara på resten av livet.
2018-09-21

  Öknens Ros VIP
Ibland är det bäst att inte veta.
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP