Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att försöka lyssna smart.


Makt

Makt!


…Jag har makt att påverka mitt liv och min dag.

Problemet är vilket jag som jag ska lyssna på idag.







-Janne Pettersson 21 september 2018-




Prosa av Janne Pettersson MSP: Prod.
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Janne Pettersson MSP: Prod.
Janne Pettersson MSP: Prod.