Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Morgonens intåg av Viksten


Den olycklige Poeten

Natten är ond och svår
läker inga sår
vaknar med sorg och smärta
ger ingen tröst
åt sorgset bröst
Finns det något hopp
i denna dödens lopp.
Skall jag fortsätta detta liv
eller ta ett kliv?
Poetens sång
i livets smala prång
ger en viss förtröst
denna kalla höst






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-21 23:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan förmedlad starkt och bra!
2018-09-22

  Öknens Ros VIP
Livet kan understundom tyckas svårt, men livet ger oss också hopp om mening.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP