Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är du

Där är du

leder bort

men inte hem

där är du

med dina utrymmen

där är du med bråttom pulver att vara ensam

Där är du hoppandes på mitt bröst

där är du och får mig.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP