Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nearly walking dead

Den mentala tröttheten
Kväver kreativiteten
Meningar orkar inte tänkas färdigt
Sammantaget tappas

Ångesten knackar
Utan orsak

Likt clownen
Hämtar jag styrkan
I ensamhet
Viker mig
I ensamhet
Straffar mig
Likt ingen annan

Aldrig
Men känner
Viljan till flykt
Finns inget Vart eller till vad

Den mentala tröttheten
Suddar mitt skratt
Stryper min glädje
Trubbar mig som människa
Walking dead.





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP