Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

.

stillhet

flöjtens ton
äter sig långsamt in

där ingen vind
blåser

där inget regn
faller

bara där
kan vi åter mötas

.




Fri vers (Fri form) av Marcus Liljedahl
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Liljedahl
Marcus Liljedahl