Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortdikt 3

.

jag vaknar åter då regnet
slår mot alla fönster

jag ligger och förundras över
hur det rena och sanna
där utanför

tycks andas allt djupare
och sakta ner sina steg

innan det förlorar sig
i stadens mörker

.




Fri vers (Fri form) av Marcus Liljedahl
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-24 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Liljedahl
Marcus Liljedahl