Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Oändliga


även denna morgon
vaknar vi till gryningens alla fåglar

jag tar din hand i min hand

ännu en gång
måste vi ta steget ut
mot det oundvikliga

det oändliga

denna väg som vi alltid visste
tillhörde oss

under hela den tid som evigheten

svävade där
ovanför våra sängar




Fri vers (Fri form) av Marcus Liljedahl
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Liljedahl
Marcus Liljedahl