Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre Haiku

.

stormig natt
en efter en tänds lyktorna
i stillhet

.

eviga skyar
för ett kort ögonblick
ser jag falkens skugga

.

höstmåne
inte en enda gång
ville våra stigar mötas

.




Bunden vers (Haiku) av Marcus Liljedahl
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-23 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Liljedahl
Marcus Liljedahl