Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums ekvation

Strömmar som finner sin väg
i evighetens sköte
finner fristad i hjärnans dunkla tankar
Trösten finns i stjärnors ljus
på väg till och från
men ljusårs hastighet
Oändliga äro tankar i universums
implosion av medvetandets mysteriumn,
kommer i retur i tyngdlagars krafter där A= F/M
och E= M x C2 som bildar universums ekvation




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-23 10:57



Bookmark and Share


  Margit Grell
Eviga förblir också frågorna..
Bra formulerat!
2018-09-23

  Viksten
Vi är alla så små i jämförelse
2018-09-23

  Öknens Ros VIP
Universum, detta enorma ofattbara abstrakta fenomen.
2018-09-23

  Fulbergarn
Rymden är matematisk, mystisk och metaforisk plus allt det där vi inte vet
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP