Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den equlibriska konstanten betyder kemisk jämvikt


Den equlibriska konstanten

Människan är molekyler
som måste samsas
enligt den equlibriska konstanten
aA + bB = cC + dD
om denna jämvikt bryts så blir
vi sjuka.

Vad gör vi nu åt de
för att hänga me
Vi kör så länge det går
tar oss en tår

Livet är kort
så kör hårt
du har inget att förlora
på att hångla och hora

När du sjunger din sista vers
på livets revers
så har du provat allt
som var ballt.
Skål för livet så länge det varar
och hjärtat allt detta klarar

Non je ne regrette rien









Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-23 18:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Lev farligt, dö ung, bli ett vackert lik." Ett motto som många unga tycks leva efter.
2018-09-24

  Fulbergarn
"summan av lasten är konstant"
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP