Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till min älskade

Du finns vid min sida
ditt hår mot min axel
lutar mig fram
kysser din mun

Du strålar som solens strålar
inga skuggor finns
du andas långsamt
jag känner din barm

Du är ett med kärleken
den finns i ditt väsen
som skakar hela min existens
du delar mitt hjärta

Vi lever i en dröm
kärlekens dröm
låt oss aldrig vakna upp
jag älskar dig




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-24 18:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kärleksvarm.
2018-09-25

    ej medlem längre
Så väldigt fint
2018-09-25

  Viksten
Ömsint
Vackert
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP