Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om livet att det kan vara förjävligt


låt dom aldrig se dig gråta

Låt dom aldrig se dig gråta.
Tårar visar hur du mår.
Blottat genom en enda tår.
Tala e silver,tiga e guld.
Tig om din smärta din ändlösa skuld.
Talet får dig att avslöja svaghet och takt.
Får dig att ångra allt som du sagt.
Så skrik i tystnd,gråt i natt.
Gråt dig blodig,gråt dig matt.
Somna sen o sov på saken.
Inse att livet plågar dig vaken.

Att förlora en vän det känns.
Att förlora en kärlek det känns
Men att förlora dig det e hemskt.




Fri vers av älskar_Richard
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-12-16 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älskar_Richard