Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortdikt 2

.

vinden blåser envist ner  
det gamla äppelträdets blommor  

i den ravin som ligger öppen 
mellan dig och mig
 
det är så jag vill minnas dig  
trots allt 

.




Fri vers (Fri form) av Marcus Liljedahl
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Liljedahl
Marcus Liljedahl