Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knullbar, fuck you


Vänster
Vänster
Vänster
Höger

Finna lyckan?

Swipear mig fram

Så trött på alltihop

Kärleken,

Nog letar jag inte så hårt

Men, alltså

Var är min?

Alla tycks ha hittat sin

Säg,
Finns du ens?

Ja, finns det någon för mig?

Någon som håller om mig,
Kramar mig varm,
För att jag är just den jag är,

Så trött på er,
Som lyckas charma mig,
Tränger er in,
Djupt
Om och om igen,

Och går




Fri vers av Alizan
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-26 00:57



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Alizan