Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tyska folkets eviga förbannelse

Wir wunchen allé menshen gut
aber haber
unsere händern mit blut
Das vershuchen wir vergessen
aber es kommit alles zuruck
es ist unsere ewigkeite ungluck
Aber wir muss weiter gehen
und bessere zeiten sehen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP