Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Mötet av Viksten


Att bli nobbad

Att bli nobbad är svårt
man får inte ta det för hårt
man får försöka igen
det kan vara värt ett försök
vem vet vad som väntar
bak nästa krök




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-26 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha inte för höga förväntningar vid ett först möte så blir ni inte nobbade.
2018-09-28

  Kungskobran VIP
Hoppas att man blir nobbad då
2018-09-26

  SatansSon VIP
döden kanske vänta där..
2018-09-26

  Fulbergarn
att bli nobbad
som att bli robbad
på sin känsla
som ville vänsla
har blivit lobbad
2018-09-26

  Annika Persson
Nobben, från vem? Om det inte finns något mellan dem då?
2018-09-26

  Öknens Ros VIP
Bli nobbad ej kul är
I synnerhet av den man har kär
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP