Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren

I aningslöshetens rike jag vandrar
vad är gott vad är ont vad vet jag?
Söker mig till litteraturens värld
drömmer mig bort bland tomtar troll
lycka och hämnd

Bildar min egen värld som fyller mig med behag
svävar bort på himmelens hav
i drömmar om lust och välbehag




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-27 10:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
själv är jag tv-serienarkoman
och söker nån som är lika dan
ibland övertrumfar sanningen dikten
ibland skymmer den bara sikten
en del flyr långt i tv-spel med lan
en del diggar Gud andra digga Fan

olika olikheter skrev nån och jag tänkte:
"lika olikheter" som mig liksom skänkte
en stund av kul
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP