Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Vinden av Ninananonia


Hon kom som en vind

Hon kom som en vind
försvann som en hind
endast drömmen blev kvar
det är det enda jag har




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-27 13:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
som en del av en låttext, skriv resten vet ja
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP