Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade en tant på äldreboendet.


Fallfrukt

- Hösten är här, röt blåsten
och slängde ner några äpplen
på trottoaren när den for förbi
det gamla äppelträdet.

- Åh, tänkte tanten med rullator,
som tappert kämpade fram i motvind.
Hon stannade och tog upp några av de
väldoftande frukterna:

- Äppelkaka med vaniljsås får det bli idag!




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 15:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
gott! :)
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP