Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titta

om jag öppnar

mina ögon

kan du

se mig då?




Fri vers av TheMisplacedMemory
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-06-13 22:58



Bookmark and Share


  Hogstedt
Dubbelbottnad och intressant!
2014-04-13

  Nattis83
Djupt /Natalie
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

TheMisplacedMemory
TheMisplacedMemory