Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjunges som en ballad


Drömmarnas värld

Vindens längtan kommer förbi
den sveper oss in i drömmens värld
Jag ser vad jag ser jag hör vad jag hör
men i drömmens värld längtar jag bort
bort till en frid som inte finns
längtan som inte minns.
Men höjd över allt finns du
ger mig allt jag begär av livets sköna sång.
Friden finns i kärleken med dig
tillsammans svävar vi bort över molnen
in i drömmarnas värld.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 07:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
En drömsk text med kärleken i kölvattnet. Fint.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP