Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig... aldrig mer

Sviken

besviken

förkrossad

förtvivlad

lämnad 

funnen

tom

i väntan

.... på hoppet, på värmen, på kärleken

Aldrig

det finns

det väntar

Snälla livet

Aldrig, aldrig mer. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den kändes..så väl du formulerar smärtan..
2019-01-17

  limerick
Kram!
2018-09-28

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP