Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomssommar

Milda vindar smekte min kind
molnens skuggor letade sig fram
över sjöar och skogar

Skogens rotvältor med svarta hål
lekte väsen och troll
fantasin spelade musik
i trädtoppars ljus

Ängsblommors guld smekte mina tår
med svindlande fart nedför backen
till sjön med slingrande näckrosor
vattnets svalka runt kropp och själ

Drömmars sorglösa färd
i barndomens underbara värld




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-28 13:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Grandiosa minnesbilder!
;)
2018-09-28

  Öknens Ros VIP
Fina bilder av natur och barndomsminnen.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP