Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Artig-Haiku av Öknens Ros


Kvinnofällan

Att vara artig och förkommande mot kvinnor har mamma mig lärt,
vad det i dag kan vara värt
Det gäller att se upp
så man inte granskas under lupp
vilka avsiker har den där
inga alls jag svär.
Men ingen tror mig ändå
det är bäst att skyndsamt gå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 16:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jo det händer att man blir misstänkt för att flirta när bara är trevlig och det kan väl inte va så farligt ioförsig.

2018-09-28

  Öknens Ros VIP
en kungskobras ord
vars mun är smord
kan man lita på att
en sån i kravatt
ej lömsk och slug är
det kan vara ett besvär
men räcker han vacker tass
så räcker det med att visa pass
2018-09-28

    ej medlem längre
Menar du att det tolkas som en invit att vara trevlig? I så fall är det riktigt illa. Sluta inte vara trevlig iallafall. Det vinner vi alla på.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP