Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranorna har så rogivande ljud.


Nu hör jag tranorna
flyga förbi
De kommer i streck
efter streck.

Deras samtalston
är samlad och lugn.
De vet var de är på väg


Jag tänker att jag är
kvar här när de kommer tillbaka.

Jag känner vemod och hopp.

Jag vet att när de passerar här
nästa gång är våren på väg.

Jag längtar redan.






Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-29 11:51



Bookmark and Share


    Max Poisé
Precis vad jag ville läsa:-)
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP