Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Arslet Sitter alltid Bak av Fulbergarn och Mannen på kudden av Viksten


Bakvänt

Det var en gång en man
som växte bakofram
Brösten bak
och ändan fram

På toaletten fick han problem
med toalettsitsen
men han löste det på sitt vis
lade sig på magen
men somnade och sov hela dagen

Någon knackade han for opp
det hade i avloppet blivit stopp
han var blöt och sur
efter sin middagslur
flödet var stort
vad har jag gjort
fy tusan vilken odör
jag tror jag dör

Jag vet vad jag gör
till kirurgen jag går
operationen blev svår
men den gick bra
nu kan jag sitta som jag ska















Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-29 16:55



Bookmark and Share


  Viksten
Hehehe
2018-09-29

  Fulbergarn
ha ha :)
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP