Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med hösten kom

Med hösten
Kom en ny era
ny cykel

Såg gässen i mäktig formation
Över Kattegatt
Försvinna in i solen i sydväst

Kände mina egna vingslag
Dags att lyfta igen
Första gången
Med diffusa mål

Svårt att bara glädjas
Att penseldragen kan bli större
När livet kretsat av detaljer

Plötsligt finns tid
Du inte haft
När dom flyger själva
Med endast behov av support

Min luft måste få lyfta mig långsamt
Mot nya mål
Låta tiden öppna nya som gamla sinnen
Den nya cykeln har startat




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-29 22:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
De utflugna är någon annan stans nybyggare... Rader du bringar oss idagen med rikt association och ett vackert bildspel! Tack!
2018-10-02

  HenrysDotter
Så fin! Med ett nytt oskrivet blad framför sig..
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP