Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialism

Socialismen vill så väl
men ständigt går det fel
jag blir inte klok
varför blir den ett ok




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-30 08:46



Bookmark and Share


    Askanden
lagom är ordet
inte för lite
inte för mycket
salt
2018-09-30

    Sefarge VIP
Sak samma om
den stenhårda
Marknads
kapitalismen?
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP