Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdegrund

Den värdegrund jag har
jag fått av mor och far
Om den ej stämmer överens
med vad andra har bestämt
vet skäms




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-30 09:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja man tar efter föräldrar omedvetet och medvetet
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP