Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eländet på vår jord

Eländet på vår jord
kan inte kläs i ord
för att förstå
måste man gå
in i eländets natur
men hur?

Man kan med egna ögon se
allt som gått åt h-vte
Vad är det som gått snett
så det blivit på detta sätt

De styrande förstås
som om makten slåss
Struntar i hur folket det har
tar allt som blir kvar

Det måste bli ett slut
men hur får man dom att veta hut
inte vet jag
är det någon som har ett förslag?




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-30 10:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ett ord
om hur
att få
vår jord
att
räcka till

fördela


2018-09-30

    ej medlem längre
Kanske tvinga dem byta liv med nödställda i ett år
2018-09-30

    Sefarge VIP
Förr piskade man Dårarna
med brännässlor för att de
skulle komma tills sans
Det hjälpte inte då!
Vet ej om dagens politiker
skulle komma bättre
överens om de fick
pröva på den
behandlingen?


2018-09-30

  Öknens Ros VIP
Under Maos styre svalt 14 miljoner människor ihjäl, där ligger Adolf i lä. Hur många som svälter under vanstyre idag törs man knappt tänka på.
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP