Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögn förbannad lögn och statistik


Doktorns ordination

Doktorn har sagt det här skall du ta
det minskar riskerna
med 33%
att dö inom 10 år
Tre tabletter varje da
om du länge vill leva

Biverkningar får vi ta
det finns mera av olika slag
Men vänta ett tag
vad var det han sa

Risken minskas med 33%
från vad
verkligheten är
att risken att dö
minskar från 1.5 till 1%
det blir 33%

Vad gör det på 10 år
18 dagar längre att leva
va bra
hurra




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-30 17:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
statistik kan man trolla med
huvudsaken är att man mår bra
den stund man är
här
på klotet
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP