Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Viksten


Cirkelbevis

Cirkelbevis gillar ja
man får vad man vill ha
gång på gång
utan något tvång




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-10-01 16:55



Bookmark and Share


    lyckopillret
Tautologin är mig kär också.
2019-04-08

  Viksten
Gå som passaren
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP