Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat i hoppet av Tid

liv är förändring 

liv är att växa

naturens vackra sköra

att kunna förstå

att kunna se

att kunna älska

...är en förunderlig gåva 

...en vi kärleksfullt måste förvalta

Hjärtat i hoppet av mig förblir.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-02 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP