Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Stjärnhimlen


TYSTNADENS SYMFONI

Lyssnar man riktigt noga,
på tystnaden,

hör man att den inte alls
är tyst.

Den är en ljuv symfoni.

Den är som att gå naken
en natt,
under universums stjärn-
beströdda sammetsmantel
som morgonrock.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2018-10-03 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP