Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ALLT SOM ÅTERSTÅR PRATA OM ÄR VÄDRET ( I )

Nä ! de få int va för spikat och vetenskapligt solitt.
Då förlorar de sociala umgängeskoderna sin näring av spekulationer och pladderberusning.

De ska va öppet och obestämt annars blir det lätt en paranoisk stämning i gemenskapen som något hotfullt ville slita masken av allihopa och avslöja vad det egentligen är de är ute efter,och det vore ju tråkit om det bara återstår vädret att prata om.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2018-10-03 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP