Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ALLT SOM ÅTERSTÅR PRATA OM ÄR VÄDRET ( III )

Regn eller solsken,solsken eller regn,
precis som det skulle innebära någon
förändring på homo sapiens.
!!!!!????!!!!????!!!!????!!!!????!!!!?????

När solen skiner eller det regnar
är det för att naturen behöver det,
och inte för mycket av någondera.

Inte mycket att filosofera över alls
alltså !

*





Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-10-03 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP